AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


Birou de Evaluator Autorizat ANEVAR
in imediata vecinatate a Biroului Notarial Irimia

Intocmirea de rapoarte de evaluare a proprietatilor imobiliare
evaluator ANEVAR, raport evaluare imobile

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, gasiti si un birou de Evaluator Autorizat ANEVAR care ofera SERVICII COMPLETE de evaluare a imobilelor, cu rapiditate si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta, biroul evaluatorului autorizat ANEVAR ofera servicii pe raza judetelor Vaslui si Iasi, acoperind atat zona urbana cat si comunele de pe raza acestor doua judete, asigurand inclusiv deplasarea la orice locatie indicata de client, in vederea intocmirii de rapoarte de evaluare a imobilelor pentru stabilirea valorii de impozitare, a valorii de inlocuire, sau a valorii de piata.


Lucrarile sunt efectuate atat pe baza de programari prealabile, cat si in regim de urgenta, functie de optiunea clientului. Este posibila inclusiv deplasarea pe teren in WeekEnd.

Serviciile prestate de birul Evaluatorului Autorizat ANEVAR includ:

  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru terenuri, atat libere de constructii, cat si ocupate de constructii, inclusiv terenuri agricole;
  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru constructii cu destinatie rezidentiala, comerciala sau de productie;
  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru apartamente;

Raportul de evaluare este intotdeauna recomandat atunci cand o societate comerciala instraineaza prin vanzare un imobil.


Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consiliere juridica, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.