AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


In biroul nostru notarial folosim Linux.
Va recomandam si dumneavoastra!

Pentru o colectie de software util si liber (gratuit si cu sursa deschisa - Free and Open Source Software) va recomandam sa vizitati aceasta pagina:  Software liber, util pentru birou si acasa. Noi folosim Linux: Opensuse si Ubuntu. Partenerii de la TryiT ne-au ajutat sa implementam aceste sisteme. Si suntem multumiti!


Notariat Irimia din Vaslui incurajeaza folosirea sistemului de operare LINUX. Ubuntu si Mint sunt versiunile noastre preferate. Linux este un sistem de operare gratuit si open source, este perfect legal a fi folosit gratuit in orice birou si societate comerciala, este complet, compatibil cu orice calculator, usor de instalat si de folosit, sigur, echipat cu software pentru birou preinstalat, inscriptor de CD-uri, Firefox, OpenOffice sau LibreOffice, o suita vasta de aplicatii puternice preinstalate. Linux este "Software Liber". Detalii gasiti pe Wikipedia si aici.