AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


Birou de Mediator Autorizat ROMICA BOLEA
in imediata vecinatate a Biroului Notarial Irimia

Mediere, rezolvarea pe cale amiabila a conflictelor
Mediator, mediere, rezolvare amiabila a confliectelor

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, gasiti si biroul Mediatorului Autorizat Bolea Romica, inscris in Tabloul Mediatorilor Autorizati din Romania, la data redactarii acestui articol (ianuarie 2020) detinand functia de Presedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din Vaslui.


Biroul de mediator ofera SERVICII COMPLETE privind rezolvarea cu celeritate pe cale amiabila a conflictelor de orice natura (cu exceptia cazurilor limitate in mod expres prin lege), atat intre persoane fizice, cat si privind persoane juridice, societati comerciale, institutii ale statului, cu profesionalism si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta, biroul mediatorului autorizat ofera servicii pe raza judetelor Vaslui si Iasi, dar si alte judete din Romania, putand inclusiv efectua deplasari la sediul clientilor in situatii exceptionale.

Serviciile prestate de biroul Mediatorului Autorizat Romica Bolea includ:

  • prezentarea avantajelor medierii fata de un proces in instanta, dincolo de un cadru juridic general, prin raportare efectiva la cazul specific al fiecarui client;
  • asistare partilor aflate in conflict in efortul de a inchega un dialog real, care sa duca la rezolvarea amiabila a conflictului;
  • prezentarea unor solutii juridice concrete pentru stingerea definitiva a conflictului intre parti;
  • suport in implementarea solutiei aleasa de comun acord de catre parti.

De ce sa apelezi la serviciile unui birou de mediator : deoarece mediere este o metodă eleganta de a rezolva un conflict pe cale amiabilă, cu discreție, la costuri mult mai reduse decat pe calea instantei, cu satisfacerea maxima a intereselor ambelor părți aflate in conflict, in timp mai scurt decat in sistemul de Justitie, si dupa un orar flexibil care nu este impus de mult prea aglomeratele Instante de Judecata.


Ce recomanda in mod deosebit ACEST birou de mediator:

  • vasta pregatire juridica - fiind de profesie si consilier juridic;
  • experienta in domeniul societatilor comerciale, experienta castigata in salile judecatoriilor, tribunalelor si curtilor de apel;
  • experienta castigata in multele procese de natura civila, comerciala si contraventionala in care a fost alaturi de clienti
  • si nu in ultimul rand factorul uman - capacitatea de intelegere si empatia fata de parti, implicarea in fiecare act de mediere.

Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consiliere juridica, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.