AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


Birou de Auditor Energetic pentru Cladiri
in imediata vecinatate a Biroului Notarial Irimia

Intocmirea de Certificate de Performanta Energetica a Cladirilor
auditor energetic, certificat de performanata energetica

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, gasiti si un birou de Auditor Energetic pentru Cladiri care ofera SERVICII COMPLETE de expertiza energetica a cladirilor cu destinatie rezidentiala, birouri, sau comerciala, cu rapiditate si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta, biroul auditorului energetic ofera servicii pe raza judetelor Vaslui si Iasi, acoperind atat zona urbana cat si comunele de pe raza acestor doua judete, asigurand inclusiv deplasarea la orice locatie indicata de client, in vederea intocmirii de certificate de performanta energetica pentru locuinte, birouri, spatii comerciale.


Lucrarile sunt efectuate atat pe baza de programari prealabile, cat si in regim de urgenta, functie de optiunea clientului. Este posibila inclusiv deplasarea pe teren in WeekEnd.

Serviciile prestate de birul Auditorului Energetic Autorizat includ:

  • intocmirea de rapoarte si certificate de performanta energetica pentru constructii, indiferent de destinatia acestora;
  • atestarea performantei energetice a cladirilor;
  • incadrarea cladirilor intr-o clasa pentru performanta energetica;

Certificatul de performanta energetica a cladirilor este necesat la perfectarea contractelor de vanzare-cumparare. De asemenea, certificatul energetic este obligatoriu si in cazul receptionarii unei constructii noi.


Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consiliere juridica, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.