Birou de Auditor Energetic pentru Cladiri
in imediata vecinatate a Biroului Notarial Irimia

Intocmirea de Certificate de Performanta Energetica a Cladirilor
auditor energetic, certificat de performanata energetica

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, gasiti si un birou de Auditor Energetic pentru Cladiri care ofera SERVICII COMPLETE de expertiza energetica a cladirilor cu destinatie rezidentiala, birouri, sau comerciala, cu rapiditate si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta, biroul auditorului energetic ofera servicii pe raza judetelor Vaslui si Iasi, acoperind atat zona urbana cat si comunele de pe raza acestor doua judete, asigurand inclusiv deplasarea la orice locatie indicata de client, in vederea intocmirii de certificate de performanta energetica pentru locuinte, birouri, spatii comerciale.


Lucrarile sunt efectuate atat pe baza de programari prealabile, cat si in regim de urgenta, functie de optiunea clientului. Este posibila inclusiv deplasarea pe teren in WeekEnd.

Serviciile prestate de birul Auditorului Energetic Autorizat includ:

  • intocmirea de rapoarte si certificate de performanta energetica pentru constructii, indiferent de destinatia acestora;
  • atestarea performantei energetice a cladirilor;
  • incadrarea cladirilor intr-o clasa pentru performanta energetica;

Certificatul de performanta energetica a cladirilor este necesat la perfectarea contractelor de vanzare-cumparare. De asemenea, certificatul energetic este obligatoriu si in cazul receptionarii unei constructii noi.


Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consilier juridic, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.