AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


Pentru Romani plecati in Lumea Larga

Pentru acei dintre noi pe care viata i-a purtat pe meleaguri indepartate, incercam sa oferim in continuare o selectie de informatii care sa le vina in ajutor atunci cand au nevoie sa trimita in tara o imputernicire (procura) notariala, sau cand au nevoie de traducerea si apostilarea unui act, si alte situatii juridice care se aplica Romanilor-Internationali. Va oferim si o selectie de institutii si website-uri aferente unde se pot gasi informatii cu specific transfrontalier:

Este important sa te informezi despre procedurile notariale