AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


Inginer cadastru, servicii de intabulare a imobilelor
in imediata vecinatate a Biroului notarial Irimia

Servicii prompte in realizarea de documentatii cadastrale si intabulare
documentatii cadastrale, schite cadastrale, intabulare

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, functioneaza firma EUROEST URBAN PLANNING SRL care ofera SERVICII COMPLETE de intocmire a documentatiilor cadastrale si intabulare (inregistrare in Cartea Funciara) a imobilelor, cu rapiditate si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta in domeniu dublata de o echipa dinamica, firma de cadastru EUROEST URBAN PLANNING SRL lucreaza pe raza judetelor Vaslui si Iasi, acoperind atat zona urbana cat si comunele de pe raza acestor doua judete. Deplasarea in teritoriu se face in timp util, prin mijloace proprii, la orice locatie indicata de client.


Lucrarile de cadastru sunt efectuate atat pe baza de programari prealabile, cat si in regim de urgenta, functie de optiunea clientului. Este posibila inclusiv deplasarea pe teren in WeekEnd.

Serviciile prestate de firma de cadastru EUROEST URBAN PLANNING includ:

  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea intabularii terenurilor, atat libere de constructii, cat si ocupate de constructii, inclusiv terenuri agricole;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea intabularii unor constructii nou edificate pe un teren deja intabulat;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea intabularii de apartamente, spatii comerciale, spatii industriale etc;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea repozitionarii si actualizarii informatiilor din cartea funciara pentru imobile indiferent de destinatia acestora;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea dezmembrarii unor terenuri;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea apartamentarii unor cladiri, indiferent de destinatia acestora;
  • intocmirea documentatiei cadastrale in vederea alipirii unor terenuri;
  • intocmire plan de situatie;
  • identificarea la fata locului a unor terenuri pentru care clientul detine documentatii cadastrale dar nu cunoaste amplasarea fizica, reala, a acestora;

Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consiliere juridica, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.