AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE

AVAND IN VEDERE SITUATIA PROVOCATA DE CORONAVIRUS SI DE FAPTUL CA REDUCEREA LA MAXIM A DEPLASARILOR REDUCE RISCUL DE RASPANDIRE a virusului , rugam pe toti cei ce doresc sa apeleze la serviciile biroului notarial sa efectueze in prealabil o PROGRAMARE TELEFONICA. Astfel vor primi si informatii privind documentele cu care trebuie sa se prezinte la notariat pentru indeplinirea actului notarial. SE LUCREAZA DOAR CU PROGRAMARI !

Va rugam nu veniti insotiti de persoane a caror prezenta nu este necesara pentru intocmirea actului notarial !

In birou VA TREBUI SA PURTATI MASCA SAU ALT OBIECT esarfa/fular/guler care sa protejeze caile respiratorii !

In aceasta perioada accesul clientilor in incinta biroului notarial va fi limitat ! Daca observati ca sunt in curs de servire alti clienti, VA RUGAM SA ASTEPTATI IN AFARA BIROULUI !

In incinta biroului va rugam sa pastrati intre dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra cel putin distanta minima de 2 metri recomandata de autoritati!

Daca prezentati simptome specifice gripei: tuse, temperatura, frisoane, secretii nazale, va rugam adresativa DE URGENTA medicului de familie si urmati indrumarile acestuia!

AUTOIZOLARE = RESPONSABILITATE


 •  

  Notariat Irimia din Vaslui

  servicii notariale de buna calitate si experienta juridica

 •  

  Notar Public accesibil

  program flexibil, disponibilitate, deplasari, programari prealabile

 •  

  Actul notarial autentic

  confera siguranta si certitudine in tranzactii, succesiuni, imputerniciri

Program Normal

De luni pana vineri, de la ora 8 dimineata la ora 16.30, suntem prezenti la biroul notarial. Ultimul act de mica amploare, de natura declaratiilor notariale pe proprie raspundere, procurilor / imputernicirilor notariale, si legalizari de copii se ia in lucru in mod obisnuit la ora 15.45, si se finalizeaza in jurul orei 16.15

Program prelungit

Daca situatie o impune, activitatea biroului notarial se poate prelungi chiar si dincolo de ora 16.30   De asemenea se poate prelungi programul, cu instiintare prealabila, si pentru cei carora serviciul nu le permite sa ajunga la notariat pana la ora 16.30

Program WeekEnd

Pentru situatii exceptionale, Biroul de Notar Public Irimia din Vaslui ofera DOAR cu programare anticipata servicii notariale si in zilele de Sambata si Duminica. In lipsa unei programari anticipate nu se desfasoara activitate in zilele de Sambata si Duminica.

Programari Deplasari

Pentru situatiile in care prezenta unei persoane la sediul biroului notarial nu este posibila, notarul public se poate deplasa la domiciliul persoanei sau la sediul societatii comerciale, sau in cazul unor persoane care au suferit condamnari privative de libertate, la locul de detentie. Deplasarile se fac in conditii exceptionale, doar cu programare speciala!

Program Normal
zile5 / 7
 • Luni 8 - 16.30
 • Marti 8 - 16.30
 • Miercuri 8 - 16.30
 • Joi 8 - 16.30
 • Vineri 8 - 16.30
Program Prelungit
dupa16.30
 • Cand situatia o impune, sau pentru cei carora serviciul nu le permite sa se prezinte inainte de ora 16.30, activitatea biroului notarial se poate prelungi.
Deplasari
si WeekEnd
 • In situatii speciale, notarul public se poate deplasa la domiciliul sau sediul clientilor. Doar cu programare speciala se pot presta servii notariale si in WeekEnd.

Ne straduim cu adevarat sa oferim servicii notariale de maxima calitate, rapid si eficient. Pentru executia in bune conditii a actelor notariale solicitate de dumneavoastra va invitam sa parcurgeti indrumarul pentru vizita la Notariat Irimia din Vaslui: