In biroul nostru notarial folosim Linux.
Va recomandam si dumneavoastra!

Pentru o colectie de software util si liber (gratuit si cu sursa deschisa - Free and Open Source Software) va recomandam sa vizitati aceasta pagina:  Software liber, util pentru birou si acasa. Noi folosim Linux: Opensuse si Ubuntu. Partenerii de la TryiT ne-au ajutat sa implementam aceste sisteme. Si suntem multumiti!


Notariat Irimia din Vaslui incurajeaza folosirea sistemului de operare LINUX. Ubuntu si Mint sunt versiunile noastre preferate. Linux este un sistem de operare gratuit si open source, este perfect legal a fi folosit gratuit in orice birou si societate comerciala, este complet, compatibil cu orice calculator, usor de instalat si de folosit, sigur, echipat cu software pentru birou preinstalat, inscriptor de CD-uri, Firefox, OpenOffice sau LibreOffice, o suita vasta de aplicatii puternice preinstalate. Linux este "Software Liber". Detalii gasiti pe Wikipedia si aici.

Confidentialitate, Termeni si Conditii
despre continutul si functionarea acestui site web

Informatiile oferite pe acest website notariatirimia.ro au rol pur informativsi nu obliga in nici un fel Societatea Profesionala Notariala "Asociati Irimia" din Vaslui. Puteti utiliza si redistribui liber informatiile de pe aces site. Acest website foloseste cookies pentru a facilita functionarea sa. Mai multe informatii despre descrierea serviciilor oferite de acest website, continutul site-ului, inclusiv continutul inglobat din alte site-uri web, informatii despre cookie-uri, si pastrarea datelor furnizate de dumneavoastra prin utilizarea acestui site, gasiti aici:  Confidentialitate, Termeni si Conditii