Birou de Evaluator Autorizat ANEVAR
in imediata vecinatate a Biroului Notarial Irimia

Intocmirea de rapoarte de evaluare a proprietatilor imobiliare
evaluator ANEVAR, raport evaluare imobile

In aceeasi incinta cu Biroul Notarial Irimia, gasiti si un birou de Evaluator Autorizat ANEVAR care ofera SERVICII COMPLETE de evaluare a imobilelor, cu rapiditate si la preturi accesibile.


Bazandu-se pe o indelungata experienta, biroul evaluatorului autorizat ANEVAR ofera servicii pe raza judetelor Vaslui si Iasi, acoperind atat zona urbana cat si comunele de pe raza acestor doua judete, asigurand inclusiv deplasarea la orice locatie indicata de client, in vederea intocmirii de rapoarte de evaluare a imobilelor pentru stabilirea valorii de impozitare, a valorii de inlocuire, sau a valorii de piata.


Lucrarile sunt efectuate atat pe baza de programari prealabile, cat si in regim de urgenta, functie de optiunea clientului. Este posibila inclusiv deplasarea pe teren in WeekEnd.

Serviciile prestate de birul Evaluatorului Autorizat ANEVAR includ:

  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru terenuri, atat libere de constructii, cat si ocupate de constructii, inclusiv terenuri agricole;
  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru constructii cu destinatie rezidentiala, comerciala sau de productie;
  • intocmirea de rapoarte de evaluare pentru apartamente;

Raportul de evaluare este intotdeauna recomandat atunci cand o societate comerciala instraineaza prin vanzare un imobil.


Aici functioneaza si birouri independente de cadastru, audit energetic al cladirilor, evaluator autorizat ANEVAR, traduceri autorizate, agentie imobiliara, mediator si consilier juridic, astfel incat intr-o singura locatie gasiti solutii pentru o multitudine de situatii juridice.